DESIGN BY
shahirah army

Friday, June 23

List Peserta Segmen : Jom Tambah Follower Blog.


Assalamualaikum :)

Alhamdulillah ramai yang join segmen ni. Thanks for that support hihi. Ni list peserta segmen. So, remember rule no.2? Wajib follow semua peserta segmen ni . Thnaks kalau ada yang dah buat. List ni cuma nak muahkan kerja untuk mem'follow' je. Klik nama untuk follow.



  1. Amira
  2. Lin Lieana
  3. Faye
  4. Chiyaki
  5. Nadyya
  6. Izzati
  7. Zafirah
  8. Tiya
  9. Umi
  10. Kin Naz
  11. Haslina
  12. Rabiahtul
  13. Yana
  14. JMBelog
  15. Nashita
  16. Syazwani
  17. Mellya
  18. Fatini
  19. Fatinun
  20. Miss Banu
  21. Mya
  22. Mar
  23. Dilah
  24. Shikin
  25. Filzahtul
  26. Aisha
  27. Shafyqah
  28. Anina
  29. Syawal
  30. Eyqin
  31. Eica
  32. Dhiya
  33. Atikah
  34. Aisya
  35. Auni
Done. Thanks for joining this segment:)
Read More

Saturday, June 10

Segmen: Jom Tambah Follower Blog *my first segment


Assalamualaikum.
Hai hari ni nak ajak korang join segmen ni. Ni segmen pertama yang aku buat. Tak . Actually dulu ada buat (kat blog lama, then blog aku kena hack).

Rules to join this segment are;
  1. MESTI follow blog ini.
  2. MESTI follow semua peserta segmen ni. List peserta akan diupdate setelah segmen tamat. I'll inform all the participants through comment in your blog. 
About this segment;

Segmen ni akan membantu anda menambah follower di blog. Insha Allah if follower di blog bertambah maka viewer , reader and so on akan bertambah.

Banner of this segment;


Due date segment: 11.6.2017 - 29.6.2017   25.6.2017

How to join;
  1. Follow this blog.
  2. Buat entry yang bertajuk Segmen: Jom Tambah Follower by Shahirah Army 
  3. Di dalam entry tersebut, letakkan blogID anda , banner segmen dan link kan ke 
http://shahiraharmy.blogspot.com/2017/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-my.html
     4. Tuliskan link entry anda di ruangan komen.


Read More